Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Technikai eszközök ellenőrzése a téli felkészülés szellemében Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2013. november 28.

Image A téli időjárási körülményekre történő felkészülés jegyében a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon tegnap délelőtt megtörtént a technikai eszközök ellenőrzése, amelyen a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér Megyei Igazgatósága, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft., a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az igazgatóság gépjárműparkja vett részt.

Tovább...
 
Áll már a karácsonyfa Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 28.

Image Elfoglalta helyét Székesfehérvár karácsonyfája a belvárosban, az országalma mellett. Először az ezerháromszáz kilogrammos fa kivágásához kellett a tűzoltók segítsége, a szállítást követően pedig a helyére állították a karácsony egyik jelképét.

Tovább...
 
Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika kapacitásának biztosítása Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2013. november 28.

Image Az „Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika kapacitásának biztosítása” (ÁROP-1.1.16-2012-2012-0001) európai uniós támogatású kiemelt projekt keretében a Türr István Képző és Kutató Intézet Székesfehérvári Igazgatósága szakmai workshopot tartott Székesfehérváron. A fórumon lehetőség nyílt arra, hogy párbeszéd alakuljon ki a fogyatékkal élő személyek esélyeinek növelésében szerepet vállaló szerveztek, intézmények között.

Tovább...
 
Újabb intézmény csatlakozott a Herosz Gyermektagozatához Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. november 28.

Image Újabb intézmény csatlakozott a Herosz Fejér Megyei Szervezetének Gyermektagozatához. A Csiperke Minióvoda és Családi Napköziben a napokban rendezték az első foglalkozást, melynek keretében a kutya viselkedéséről és az állatok helyes megközelítéséről tanultak a gyerekek. A Herosz Fehérvári Állatotthona közben az ünnepekre is készül. December 13-án a hagyományos Állatok Karácsonyára várnak minden kedves érdeklődőt.

Tovább...
 
Újabb irodával bővül a Kontaktpont ifjúságsegítő hálózat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. november 28.
Az Új Nemzedék Plusz program intézményfejlesztésének eredményeként megnyílt az ifjúságsegítéssel foglalkozó Kontaktpont hálózat újabb irodája Székesfehérváron. Az irodák a jövőben egységes hálózatként tanácsadással és információszolgáltatással nyújtanak segítséget a fiataloknak. A Kontaktpont Irodát ünnepélyes keretek között Dr. Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos, dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára avatta fel.
Tovább...
 
Egészségvédő előadás az ünnepekre készülve Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 26.

Image A karácsonyi ünnepekre és a téli időszakra érdemes már előre felkészíteni szervezetünket. Ebben szakorvosok nyújtanak segítséget azoknak, akik ellátogatnak 2013. november 27-én, szerdán 17.30 órakor a Királykút Emlékházban tartandó előadásra. Minden korosztály számára fontos ez a kérdés, ám kiemelten az idősebbekre számítanak a programon. A rendezvényt Vargha Tamás államtitkár nyitja meg. Az egészségvédő előadás szervezői, Brájer Éva alpolgármester és Deák Lajosné mindenkit szeretettel vár.

Tovább...
 
Nyílt nap, nyitott kapuk a Fejér Megyei Kormányhivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2013. november 26.
Nyitott kapukkal, színes programsorozattal és számos szolgáltatással várják az érdeklődőket november 28-án, az egész országban a megyei kormányhivatalok. A Fejér Megyei Kormányhivatal, szakigazgatási szerveivel és járási hivatalaival e napon lehetővé teszi például, hogy a 200 éves Megyeházát szakértő örökségvédelmi kalauzolással bejárják, a velencei növény- és talajvédelmi laboratóriumokat bárki megtekinthesse; a fiatalokat rendhagyó „osztályfőnöki” órák, sztárvendégekkel, a megváltozott nyugdíjszabályozás iránt érdeklődőket előadás és fórum várja.
Tovább...
 
Napközelbe ér az ISON-üstökös Nyomtatás E-mail
Írta: Trupka Zoltán   
2013. november 26.

Image ISON-lázban égnek a csillagászok, hiszen napokon belül Napközelbe ér az ISON-üstökös. Ha túléli a rendkívüli közelséget, akkor szabad szemmel is láthatjuk majd az esti égen december folyamán. Az üstökösökkel kapcsolatban azonban nagyon sok a ha... Ennek számos oka van. Ezekről is szó lesz a keddi előadásban, melyet Kötél László csillagász (Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló) tart november 26-án, 17 órakor a TIT-ben, a Művészetek Háza első emeletén.

 
KÖZMEGHALLGATÁST TART A SZÉKESFEHÉRVÁRI SZLOVÉN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. november 26.
Közmeghallgatást tart 2013. november 28-án, csütörtökön 17 órától a Székesfehérvári Szlovén Nemzetiségi Önkormányzat.
Tovább...
 
Önkéntesség egy indiai ashramban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 26.

Image Másfél hónapot töltött Indiában Tölgyesi Zsuzsanna jógaoktató. Önkéntesként végzett munkájáról és különleges élményeiről számol be az Öreghegyi Közösségi Házban.

Tovább...
 
180 családot segítenek tűzifával Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. november 26.

Image Immár negyedik éve, hogy Székesfehérvár Városgondnoksága az Önkormányzattal közösen tűzifával segíti a fehérvári rászorulókat. A Humán Közszolgálati Szakbizottság döntése alapján ebben az évben 165 családot támogatnak, a közfa kivágásokból keletkező rönköket fűrészelik hasábokra és adják oda a rászorulóknak. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Bozai István városgondnok és Dr. Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok, bizottsági alelnök.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15302 - 15312 / 20402